Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

Blog

Képzelje csak el azt a lehetőséget, hogy szinte minden streaming szolgáltatáshoz csatlakozzon, internetes rádiót, televíziót és akár lemezjátszót is használhasson, mindezt vezetékek nélkül, audiophile minőségben. Ez a valódi vezeték nélküli hi-fi rendszer mindent magában hordoz, amit szeretne: kiváló funkcionalitást, prémium kivitelezést és lenyűgöző hangteljesítményt.

A Dynaudio Focus sorozat nem csupán új hangfalak gyűjteménye - ez egy frissítő új módszer arra, hogy megszólaljon minden kedvenc zenéje. Ebben a blogbejegyzésben részletesen ismertetjük ezeknek a lenyűgöző hangszóróknak a jellemzőit és előnyeit. Ráadásul örömmel közöljük, hogy üzletünk Magyarország vezető forgalmazója a Dynaudio termékeknek. Több éves tapasztalattal és szakértelemmel állunk minden vásárló rendelkezésére, segítve Önöket a megfelelő termék kiválasztásában és részletes információkkal szolgálva a rendszerek működéséről és előnyeiről.

De ennél többet is kínálunk. Bemutató termünkben lehetősége van személyesen meghallgatni a prémium high-end hifi rendszereket, így a legújabb Focus termékeket is kipróbálhatja. Tapasztalja meg a Dynaudio márkájú rendszerek lenyűgöző hangzását, és érezze magát a zene központjában. Előzetesen egyeztetett időpontban várjuk Önt, hogy személyesen megtapasztalhassa a kivételes hangzást és segítséget kapjon a legmegfelelőbb rendszer kiválasztásában.

Most pedig kezdjük is el felfedezni a Dynaudio Focus sorozatot, ami lehetővé teszi, hogy a zene világában korlátok nélkül merüljön el, vezetékek nélkül.

A 40. évfordulós hangszóró egyszerűnek tűnhet, de a belsejében komoly technológia lapul...

A külső látszat néha csalóka lehet. Megengedjük neked (az elkövetkező pár bekezdés erejéig), hogy azt hidd, az új Special Forty hangszóró ugyanolyan egyszerű belül, mint kívül.

Discover just how good your collection can sound

Emit is your way into true high-end Danish hi-fi. Enjoy your music and films in a way you never thought possible at the price, thanks to trickle-down technology from Dynaudio’s incredible Confidence, Contour i and Evoke ranges.

Whatever your tastes, you'll hear the result of 45 years of painstaking research, development and listening experience. From the proprietary MSP cone material and fabric soft-dome tweeter technology Dynaudio has been using since 1977, to the up-to-the-minute Hexis inner dome and magnet systems, Emit lets you join the 'high-end club' in style.

Use them in stereo. Use them in a home-cinema system. Stream through them. Play your old vinyl records. Take your next step into authentic audiophile performance.

 

Born in 1986… raised in 2020

Leave Dynaudio engineers alone with a speaker and they’ll make it better. They can’t help themselves. And they love nothing more than improving a legend.

 

Üdvözöljük az adott termékekről szóló tájékoztatók oldalán!

Itt megtalálhatja a legfrissebb információkat az üzletünk által forgalmazott termékekről. A tájékoztatók PDF formátumban érhetők el, amelyek könnyedén letölthetők és megtekinthetők. Minden tájékoztatóban részletes leírásokat talál az adott termékről, beleértve a jellemzőket, funkciókat és technikai részleteket is.

Az általunk kínált termékek széles választékát fedezheti fel, és ezek a tájékoztatók segítenek Önnek jobban megismerni és megérteni az egyes termékeket. Válasszon a tájékoztatók közül, hogy részletes információkat kapjon a termékekről, és megtalálja a legmegfelelőbb megoldást az igényeinek.

Kattintson a letöltési linkekre a tájékoztatókhoz, és kezdje el felfedezni a termékek világát. Ha bármilyen kérdése merül fel, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk Önnek további információval és tanácsokkal.

Köszönjük, hogy választotta üzletünket, és reméljük, hogy az adott termékekkel kapcsolatos tájékoztatóink segítségével megtalálja az ideális megoldást az igényeire.

Emit

Az alábbi linken tudja letölteni az Emit rendszerekről szóló tájékoztatónkat.

Letöltés