Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

Blog

Kötöttségek Nélkül: Fedezze fel a Dynaudio Focus Sorozatot

2023.06.23 14:01
Kötöttségek Nélkül: Fedezze fel a Dynaudio Focus Sorozatot

Képzelje csak el azt a lehetőséget, hogy szinte minden streaming szolgáltatáshoz csatlakozzon, internetes rádiót, televíziót és akár lemezjátszót is használhasson, mindezt vezetékek nélkül, audiophile minőségben. Ez a valódi vezeték nélküli hi-fi rendszer mindent magában hordoz, amit szeretne: kiváló funkcionalitást, prémium kivitelezést és lenyűgöző hangteljesítményt.

A Dynaudio Focus sorozat nem csupán új hangfalak gyűjteménye - ez egy frissítő új módszer arra, hogy megszólaljon minden kedvenc zenéje. Ebben a blogbejegyzésben részletesen ismertetjük ezeknek a lenyűgöző hangszóróknak a jellemzőit és előnyeit. Ráadásul örömmel közöljük, hogy üzletünk Magyarország vezető forgalmazója a Dynaudio termékeknek. Több éves tapasztalattal és szakértelemmel állunk minden vásárló rendelkezésére, segítve Önöket a megfelelő termék kiválasztásában és részletes információkkal szolgálva a rendszerek működéséről és előnyeiről.

De ennél többet is kínálunk. Bemutató termünkben lehetősége van személyesen meghallgatni a prémium high-end hifi rendszereket, így a legújabb Focus termékeket is kipróbálhatja. Tapasztalja meg a Dynaudio márkájú rendszerek lenyűgöző hangzását, és érezze magát a zene központjában. Előzetesen egyeztetett időpontban várjuk Önt, hogy személyesen megtapasztalhassa a kivételes hangzást és segítséget kapjon a legmegfelelőbb rendszer kiválasztásában.

Most pedig kezdjük is el felfedezni a Dynaudio Focus sorozatot, ami lehetővé teszi, hogy a zene világában korlátok nélkül merüljön el, vezetékek nélkül.

A Dynaudio Focus sorozat a jövőbe mutató szoftverekkel és vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik. Tökéletesen csatlakozik minden streaming szolgáltatáshoz, internetes rádióhoz, TV-hez és akár lemezjátszóhoz is. Így korlátlan minőségű zenei élményben lehet részük vezetékek nélkül. Ez a valódi vezeték nélküli hi-fi: minden funkcióval, minden elvárást kielégítő kivitelezéssel és olyan hangteljesítménnyel, amit megérdemelnek.

A Focus lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen streaming szolgáltatást használjon. Gondoljon csak a Spotify, a Tidal, az Apple AirPlay, a Google Chromecast, a Roon, a magas minőségű Bluetooth és még sok másra. Ha bármilyen felvétel elérhető, a Focus lejátssza azt. Bármit tárolhat a hálózati merevlemezén, digitális forrásokat csatlakoztathat koaxiális vagy optikai bemeneteken keresztül, vagy analóg forrásokat köthet be vonali bemeneten keresztül. Szeretne csatlakoztatni egy lemezjátszót vagy akár egy régi 8-pályás magnót és megtapasztalni régi válogatását több szobában? Semmi akadálya.

A Focus még vezeték nélkül is csatlakozik a WiSA-kompatibilis TV-hez, hogy kiváló minőségű sztereó hangzást nyújtson. Emellett van egy mélysugárzó-kapcsoló is azoknak, akik nagyobb házimozi rendszert szeretnének kiépíteni.

Ezekben a hangszórókban minden megtalálható, amire szüksége lehet - nincs szükség külön berendezésre, nem kell nagy torony alakú erősítőket, AV receivereket és forrásokat használni. Nincs szükség bonyolult kábelrendszerekre, amik könnyen vonzzák a port. Csak egy tápkábelre van szükség mindegyik hangszórónál.

A Focus egy prémium aktív rendszer. Minden egyes meghajtóegységnek saját, egyedi beépített erősítője van (ugyanazokat a típusokat használjuk, mint a professzionális stúdió hangfalainkban). Minden erősítőt teljesítményben illesztünk a mélysugárzóhoz, közép- és magashangszóróhoz. Ez lehetővé teszi, hogy a hangszórókat lenyűgöző pontossággal állítsuk be, így Ön is a lehető legnagyobb részletgazdagságot élvezheti.

A fejlett digitális jelprocesszor (DSP) segítségével a Focus hangszórók optimalizálják teljesítményüket a helyzetüknek megfelelően a szobában. Elég csak megmondani nekik, hogy hol vannak - közel a falhoz, a sarokban vagy szabad térben - és ők elvégzik a többit. Ha még mélyebbre szeretne ásni a kalibráció ügyében, lehetőség van az opcionális Dirac Live optimalizációra, amely testreszabott teljesítményt biztosít a konkrét helyiségéhez.

A hangszórók még automatikusan korrigálják az EQ-t, amikor fel- vagy levenni kívánja a mágneses védőrácsot. A Dynaudio tervezői valójában írtak egy speciális kódot, hogy az új, jellegzetes „Y” alak LED kék színnel villogjon, jelezve, hogy a hangszóró újra kalibrálja magát. 

Természetesen minden Focus hangszóró használja a Dynaudio legendás puha dóm magashangszóróját, saját MSP (Magnézium Szilikát Polimer) mélysugárzóját és gyönyörűen kivitelezett bútorszintű fa kabinetjét. Mindez a gondosság és a részletesség, amit minden prémium hangszóróikba öntenek.

Minden beállítást egyszerűen és intuitívan a Dynaudio alkalmazáson keresztül végezhet. Konfigurálhatja a hangszórókat, csatlakoztathatja azokat a hálózathoz, hozzárendelhet preseteket és még sok mást - mindent egy helyről. Ezután használhatja a stílusos Bluetooth távirányítót vagy mobil eszközét a zene irányítására.

Ezek a hangszórók digitálisak, ami azt jelenti, hogy frissíthetők. Időről időre firmware-frissítéseket küld majd ki a Dynaudio, amelyek automatikusan letöltődnek a hangszóróra (természetesen Ön döntheti el, hogy telepíti-e azokat vagy sem). Ez lehetővé teszi új funkciók bekapcsolását, finomhangolások javítását és még sok mást. A rendszert frissítheti anélkül, hogy hozzányúlna.

Tudjuk, hogy sokan valódi prémium hangzást szeretnének tapasztalni, anélkül, hogy több hatalmas erősítőt kellene elhelyezniük a hi-fi hangszóróik között. Most ezt megtehetik. A Focus autentikus, prémium dán hi-fi hangrendszer a felesleges bonyodalom nélkül. Ez a teljes vezeték nélküli hangrendszer.

Az alábbiakban látható egy részletes specifikációs táblázat, amely bemutatja a Dynaudio Focus sorozat egyes modelljeinek jellemzőit. Ez a táblázat segíteni fog Önnek a megfelelő hangszóró kiválasztásában, hogy a legjobban illeszkedjen az igényeihez és elvárásaihoz.

További információért és részletekért kérjük, tekintse meg az egyes modellek részletes leírását is a termékeknél, illetve plusz információkért és élményért látogasson el bemutató termünkbe. 




Focus 10

Focus 30

Focus 50

Szegmens

Otthoni

Otthoni

Otthoni

Range

Focus

Focus

Focus

Típus

Állványos hangfal

Álló hangfal

Álló hangfal

Analóg bemenet

2x RCA

2x RCA

2x RCA

Digitális bemenet

1xToslink, 1x RCA

1xToslink, 1x RCA

1xToslink, 1x RCA

Analóg kimenet

1x Sub RCA, 1x Trigger

1x Sub RCA, 1x Trigger

1x Sub RCA, 1x Trigger

Digitális kimenet

1x RCA (kliensnek)

1x RCA (kliensnek)

1x RCA (kliensnek)

Digitális bemenet (kliens)

1x RCA

1x RCA

1x RCA

Vezeték nélküli inter-hangszóró csatlakozás

WiSA (egészen 24-bit/96kHz)

WiSA (egészen 24-bit/96kHz)

WiSA (egészen 24-bit/96kHz)

Vezetékes inter-hangszóró csatlakozás 

RCA (24-bit/192kHz)

RCA (24-bit/192kHz)

RCA (24-bit/192kHz)

Hálózat

Wi-Fi, Ethernet

Wi-Fi, Ethernet

Wi-Fi, Ethernet

Bluetooth

4,2

4,2

4,2

Streaming

Roon, AirPlay2, Chromecast, Tidal Connect, Spotify Connect, Qplay, UPnP

Roon, AirPlay2, Chromecast, Tidal Connect, Spotify Connect, Qplay, UPnP

Roon, AirPlay2, Chromecast, Tidal Connect, Spotify Connect, Qplay, UPnP

Erősítő teljesítmény mélysugárzó

280

280

280

Erősítő teljesítmény középsugárzó

280

280

Erősítő teljesítmény magassugárzó

110

110

110

AC Power bemenet

100-240V 50/60 Hz

100-240V 50/60 Hz

100-240V 50/60 Hz

Max készenléti energiafogyasztás

2

2

2

Max energiafogyasztás

280

280

280

Alsó határérték

43

30

20

Felső határérték

22

22

22

Alsó határérték Dynamic

22

18

18

Felső határérték Dynamic

36

36

36

Doboz elve

Zárt

Zárt

Zárt

Crossover

2 utas dsp alapú

2.5 utas dsp alapú

3 utas dsp alapú

Crossover frevencia 

2200 Hz

(220)/2400 Hz

390/4700 Hz

Magassugárzó

28 mm cerotar soft dome Hexis-el

28 mm cerotar soft dome Hexis-el

28 mm cerotar soft dome Hexis-el

Középtartomány

14 cm MSP

15 cm MSP

Mélysugárzó

2x18 cm MSP

Súly kg

7,5

16,2

33,5

Súly font

73 7/8

35 6/8

73 7/8

Szélesség mm

180

180

215

Magasság mm

315

900

1140

Mélység mm

261

261

305

Szélesség hüvelyk

7 1/8

7 1/8

8 4/8

Magasság hüvelyk

12 3/8

35 3/8

44 7/8

Szélesség hüvelyk

10 2/8

10 2/8

12

Szélesség mm lábakkal/grillel

180

268

305

Magasság mm lábakkal/grillel

315

947

1187

Mélység mm lábakkal/grillel

276

342

401

Szélesség hüvelyk lábakkal/grillel

7 1/8

10 4/8

12

Magasság hüvelyk lábakkal/grillel

12 3/8

37 2/8

46 6/8

Mélység hüvelyk lábakkal/grillel

10 7/8

13 4/8

15 6/8

Hangszórók csomagolt dobozonként

2

1

1

Kivitelek

Magasfényű fekete, magasfényü fehér, Blonde wood, Walnut wood

Magasfényű fekete, magasfényü fehér, Blonde wood, Walnut wood

Magasfényű fekete, magasfényü fehér, Blonde wood, Walnut wood

Grille-k

Fekete mágneses okos grille és autoszenzoros EQ

Fekete mágneses okos grille és autoszenzoros EQ

Fekete mágneses okos grille és autoszenzoros EQ

 

Ez a táblázat összehasonlító adatokat tartalmaz a különböző Focus sorozat modelljeiről, beleértve a méreteket, a teljesítményt, a csatlakozási lehetőségeket és még sok mást. Használja ezt az információt arra, hogy pontosan megértsen minden egyes hangszóró jellemzőit, és hogy könnyebben döntsön a saját igényei alapján.

Az alábbiakban néhány kiemelkedő jellemzőt szeretnénk kiemelni a Focus sorozatról, amelyek miatt ezek a hangszórók kimagasló minőséget és teljesítményt nyújtanak.

1. Vezeték nélküli csatlakozás: A Focus sorozat lehetővé teszi, hogy vezeték nélkül kapcsolódjon az összes kedvenc streaming szolgáltatáshoz és eszközhöz, így korlátlan zenei élményben lehet része.

2. Aktív rendszer: Minden hangszórónak saját beépített erősítője van, ami lehetővé teszi a pontos hangbeállítást és a lenyűgöző részletességet.

3. Digitális jelprocesszor (DSP): A hangszórók DSP technológiával rendelkeznek, amely optimalizálja a teljesítményüket a szobában való elhelyezkedésük alapján, valamint opcionális Dirac Live optimalizációt kínál.

4. Frissíthető firmware: A Focus hangszórók frissíthető firmware-t használnak, ami lehetővé teszi új funkciók bekapcsolását és a rendszer javítását idővel.

Ne habozzon részletesebben megvizsgálni a specifikációs táblázatot, és ha bármilyen kérdése vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Segíteni fogunk a legjobb döntés meghozatalában, hogy Ön a lehető legjobb hangélményt élvezhesse a Dynaudio Focus sorozat segítségével.