Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

SUPRA MAINS BLOCK MD-06EU
SUPRA MAINS BLOCK MD-06EU
69 000 Ft
ÚJ

SUPRA MAINS BLOCK MD-06EU

Ismerkedjen meg a kiváló teljesítményű Supra MD Hálózati Elosztóval - Az alumíniumból készült elosztó árnyékolt készülékházzal és túlfeszültség elleni védelemmel rendelkezik. Ez az eszköz hatékonyan csökkenti a rádiófrekvenciás zajokat, melyeket különféle elektromos készülékek generálhatnak, például mobiltelefonok, vezeték nélküli telefonok, fényerőszabályzók és egyéb háztartási elektromos berendezések.

A SUPRA MD hálózati elosztó az angliai Ben Duncan Research által kifejlesztett SUPRA Non Inductive Filtert (NIF-et) használja, ami egy indukciómentes szűrőáramkört jelent. Ez biztosítja a zaj és rádiófrekvencia szűrését, amely nem csökkenti az audiorendszer dinamikáját. A készülék optimális földelést, árnyékolást és jobb hangminőséget garantál, ezért ajánlott az árnyékolt és földelt hálózati tápkábel (például a Supra Lo-Rad) és a földelt konnektor használata.

A legújabb MKIII verzió kiváló csatlakozókkal, szűrőkkel és túlfeszültség elleni védelemmel büszkélkedhet, és a legjobb minőségű német és svéd alkatrészek felhasználásával Ljungskileben, Svédországban került gyártásra. A Supra MD Hálózati Elosztó a megbízható és hatékony megoldás, amely optimális védelmet és kifogástalan hangminőséget nyújt, így biztosítva az Ön készülékei számára a stabil és zajmentes működést. Élvezze a tökéletes audióélményt a Supra MD kiváló minőségű elosztójával!

69 000 Ft
Részletek

Műszaki adatok:
Készülékház: Alumínium
Aljzatok: SUPRA MCH-10, IEC320 10A
Kimenetek: 6 x SUPRA MCH-16 / EU, Schuko Female
Normál szűrőkonfiguráció; az első aljzat szűretlen
Maximális váltóáram: 10A
Maximális váltakozó feszültség: 250V
Max. Folyamatos teljesítmény: 2300W
Biztosíték: Kerámia 10A, Lassú
Súly: 1,02 kg
Méretek: (Szé. x Ma. x Mé.): 89 x 53 x 378mm

Adatok
Cikkszám
SUPRA_MAINS_BLOCK_MD06EU