Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

SUPRA LORAD 2.5 CS-EU HÁLÓZATI TÁPKÁBEL
SUPRA LORAD 2.5 CS-EU HÁLÓZATI TÁPKÁBEL
32 000 Ft
ÚJ

SUPRA LORAD 2.5 CS-EU HÁLÓZATI TÁPKÁBEL

SUPRA LORAD 2.5 CS-EU HÁLÓZATI TÁPKÁBEL

Üdvözöljük a Supra LoRad MkII kábel világában - ahol a technológia és a biztonság találkozik az optimális zenei élményért!

A LoRad kifejezés az alacsony sugárzást, vagyis a Low Radiation-t jelenti. A Supra tápkábelek legfontosabb jellemzője, hogy hatékonyan védenek a váltakozó elektromágneses mezők káros hatásaitól. Ez a védelem nemcsak készülékeinknek nyújt biztonságot a nem kívánt külső interferenciákkal szemben (például a WiFi, mobiltelefonok, rádió- és TV-jelek sugárzása), hanem óv minket és kedves családunkat is a hálózati 230 V váltakozó mágneses tereinek potenciális káros hatásaitól.

 

A LoRad MkII kábel a Supra egyedi félig vezető szén / nylon árnyékolással van ellátva, mely jobb hajlítószilárdságot, környezeti ellenállást, nagyobb szakítószilárdságot és csökkentett mikrofóniát eredményez. Ez a speciális árnyékolás teljes hosszában csatlakozik egy földelő vezetékhez, hatékonyan vezetve el az árnyékolásból eredő zajt a földbe. A LoRad MkII sikeresen teljesítette az Intertek Svédország által végzett teszteket és megfelel a HD21.5 S3 európai biztonsági előírásoknak.

A kábel tervezése során kiemelt figyelmet fordítottunk a mechanikai csillapításra, melyet a kitöltő szálak természetes anyagának használatával értünk el. Ennek eredményeként a kábel tisztább hangzást, kiemelkedő tranzienseket, gazdagabb és finomabb részleteket kínál. A Supra tápkábelek helyes fázisban történő csatlakoztatása a hálózathoz több dB-es zajcsökkentést eredményezhet, ami növeli az információk mennyiségét és javítja az audioélményt. Emellett, az alacsony sugárzású kábelek különösen fontosak az egészségünk szempontjából, mivel az ilyen típusú kábelek használata segít minimalizálni a váltakozó mágneses terek sejtnövekedésre gyakorolt potenciális hatásait.

A LoRad MkII kábel 2,5 mm² 5N tisztaságú OFC rézből készül Svédországban, és 24K aranyozott LoRad csatlakozókkal van ellátva. Ahhoz, hogy teljes mértékben kihasználhassa a kábel teljesítményét, javasoljuk, hogy csatlakoztassa a földeléssel ellátott fali aljzathoz.

Bízzon a Supra LoRad MkII kábelben, hogy új szintre emelje zenei élményét, miközben biztonságban tartja készülékeit és egész családját a káros elektromágneses hatásoktól!

32 000 Ft
Részletek

Műszaki adatok: LoRad 2.5 CS-EU
Alkalmazás: Földelt 250V
Szabvány: EU/Fr
Csatlakozók: SW-EU -> SWF-10s
Feszültség (V): 250V
Áramerősség (A): 10A

Kábel konstrukció
Vezetők: 3x2.5mm2, Ónozott 320x0.10  5N OFC.
Vezetékek szigetelése: Kétrétegű PVC. Zöld/Sárga, Kék & Barna.
Kitöltő szálak: 3 pamut szál 
Árnyékolás : A kábel teljes hosszán végigfutó, ónozott 66x0.07 OFC.
Védelem: Szőtt poliészter szalag
Árnyékolás: Félig vezető Nylon/Carbon Szálas szalag
Külső szigetelés: PVC

Külső átmérő: 11mmØ

Elektromos tulajdonságok

Ellenállás: 6,8 Ohm/Km

Névleges feszültség: 110-250 V

Maximális folyamatos áram: 16A

Adatok
Cikkszám
SUPRA_LORAD_halozatitapkabel