Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

SUPRA LORAD 2.5 SILVER ANNIVERSARY EDITION HÁLÓZATI TÁPKÁBEL
SUPRA LORAD 2.5 SILVER ANNIVERSARY EDITION HÁLÓZATI TÁPKÁBEL
38 500 Ft
ÚJ

SUPRA LORAD 2.5 SILVER ANNIVERSARY EDITION HÁLÓZATI TÁPKÁBEL

SUPRA LORAD 2.5 SILVER ANNIVERSARY EDITION HÁLÓZATI TÁPKÁBEL

Limitált széria - Supra LoRad SPC: Az Ezüst Hálózati Kábel a Supra Cables 40. évfordulójára!

Ünnepelje velünk a Supra Cables 40. évfordulóját a különleges Supra LoRad SPC Ezüst Hálózati Kábellel! A LoRad kifejezés az alacsony sugárzást, vagyis a Low Radiation-t jelenti. A Supra tápkábelek kiemelkedő tulajdonsága, hogy hatékony védelmet nyújtanak a váltakozó elektromágneses mezők káros hatásai ellen. Ez a védelem nemcsak készülékeinek nyújt védelmet a nem kívánt külső interferenciákkal szemben (például a WiFi, mobiltelefonok, rádió- és TV-jelek sugárzása), hanem Önnek és kedves családjának is védettséget biztosít a hálózati 230 V váltakozó mágneses tereinek potenciális káros hatásai ellen.

A LoRad kábel a Supra egyedi félig vezető szén / nylon árnyékolását kapta, amely a jobb hajlítószilárdságnak, környezeti immunitásnak, nagyobb szakítószilárdságnak és csökkentett mikrofóniának köszönhetően optimális teljesítményt nyújt. A szén / nylon pajzs teljes hosszában csatlakozik egy csupasz földelő vezetékhez, így hatékonyan vezeti el az árnyékolásból eredő zajt a földbe. A LoRad kábeleket az Intertek Svédország tesztelte és teljesíti a HD21.5 S3 európai biztonsági követelményeket.

A Lo-Rad SPC verzió egy különleges kiadás, amelyet a Supra az 40. évfordulójára készített el. Ez az ezüst hálózati kábel 2,5 mm²-es ezüstözött 5N tisztaságú rézvezetőkkel készül, és 24K aranyozott Lo-Rad csatlakozókkal van felszerelve.

A Supra szakemberei nagy figyelmet fordítottak a kábel mechanikai csillapítására is. Ennek eredménye a kitöltő szálak természetes anyaga, amely tisztább hangzást, kiemelkedő tranzienseket, gazdagabb és finomabb részleteket eredményez. A készülékek csatlakoztatása a Supra tápkábelekkel a helyes fázisban a hálózathoz több dB-es zajcsökkentést eredményez, így növelve az információ mennyiségét. Az alacsony sugárzású kábelek egészségügyi szempontból is egyre fontosabbak, hiszen a tudomány bebizonyította, hogy a váltakozó mágneses terek befolyásolják a sejtek növekedését.

A kábelt érdemes földeléssel ellátott fali aljzathoz csatlakoztatni, hogy teljes mértékben kihasználhassa a kábel teljesítményét és élvezhesse a kiváló hangminőséget. Fedezze fel a zenei világ új dimenzióját a limitált széria - Supra LoRad SPC Ezüst Hálózati Kábel segítségével, mely az ezüst tisztaságát és a Supra megbízhatóságát ötvözi az Ön zenei élményének feledhetetlenségéért!

38 500 Ft
Részletek

Műszaki adatok: LoRad 2.5 CS-EU
Alkalmazás: Földelt 250V
Szabvány: EU/Fr
Csatlakozók: SW-EU -> SWF-10s
Feszültség (V): 250V
Áramerősség (A): 10A

Kábel konstrukció
Vezetők: 3x2.5mm2, Ezüstözött 320x0.10  5N OFC.
Vezetékek szigetelése: Kétrétegű PVC. Zöld/Sárga, Kék & Barna.
Kitöltő szálak: 3 patmut szál 
Árnyékolás : A kábel teljes hosszán végigfutó, ónozott 66x0.07 OFC.
Védelem: Szőtt poliészter szalag
Árnyékolás: Félig vezető Nylon/Carbon Szálas szalag
Külső szigetelés: PVC

Elektromos tulajdonságok

Névleges feszültség: 110-250 V

Maximális folyamatos áram: 16A

Adatok
Cikkszám
SUPRA_LORAD_ANNIVERSARY_halozatitapkabel