Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

Pre Two előerősítő
Pre Two előerősítő
4 460 000 Ft

Pre Two előerősítő

Pre Two előerősítő

A Pre Two a Pre One utódja, amely számos új funkciót tartalmaz.

A Pre Two tervezése során a készítők minden visszajelzést számba vettek, melyek a Pre One kapcsán felmerültek, és úgy alakították ki ezáltal, hogy ez a készülék kitöltse azokat a hiányosságokat, melyeket az ügyfelek az évek során említettek. Mit is jelent ez? A Pre Two újradefiniált hangerőszabályozóval rendelkezik -79 dB-től +13 dB-ig, továbbá -6 dB funkcióval arra az esetre, ha egy forrás túl magas kimenettel rendelkezik.

Minden csatorna továbbra is teljesen kiegyensúlyozott az új és továbbfejlesztett erősítő modulokkal, melyek támogatják az erősítést.

A tervezés folyamata során a készítők számos streaming megoldást teszteltek, és úgy találták, hogy a Converse Digital kínálja a legegyszerűbb és  legjobb készletet, ugyanis mindent támogat az MQA-tól, Tidal-tól, Qobuz-tól, Apple Airplay-től stb. egészen 192kHz 32-bitesig. 

4 460 000 Ft
Részletek

A Pre Two a Pre One továbbfejlesztett, frissített változata, mely számos új funkcióval gazdagodott. 

A Pre Two tervezése során a készítők minden visszajelzést számba vettek, melyek a Pre One kapcsán felmerültek, és úgy alakították ki ezáltal, hogy ez a készülék kitöltse azokat a hiányosságokat, melyeket az ügyfelek az évek során említettek.

A Pre two tartalmazza a Converse Digital stream modult, valamint a saját DAC modult, amely lehetővé teszi a zene lejátszását számos analóg és digitális forrásból.

A Pre Two frissített hangerőszabályzóval is rendelkezik, kilencvenkét 1 dB-es lépésekkel, -79 dB-től +13 dB-ig, valamint -6 dB-es bemeneti trimm-beállítással a nagyon nagy teljesítményű forrásokhoz. Minden csatorna egy újonnan kifejlesztett, teljesen kiegyensúlyozott erősítési modult tartalmaz, amely támogatja a kettős erősítést.


INPUTS
Analog 1 RCA / 1 XLR
Digital 1 AES / 1 Spdif / 1 USB / 1 Toslink
Streamer Tidal, Qobuz, Airplay, Spotify and MQA

OUTPUTS
Analog 1 RCA / 1 XLR / 1 XLR By-amp

DIMENSIONS METRIC / IMPERIAL
Width 43.5 cm / 17.1 in
Height 10.5 cm / 4.1 in
Depth 31.5 cm / 12.4 in
Weight 14 kg / 30 pounds

TECHNICAL
Power consumption <30W (no load)
Input/output impedance 10 KΩ / 75 Ω
Input sensitivity 2/4 Vrms (RCA/XLR)
Frequency response +800kHz
THD + noise >0.01%
Volume -79dB to +13dB
Gain Select 0dB or -6dB

Adatok
Cikkszám
Pretwo
Tömeg
14 kg/db