Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

Hi-mDAC

Hi-mDAC

A Hi mDAC egy hordozható nagy felbontású DAC és fejhallgató erősítő. Képes PCM 32/384 és DSD 256 dekódolásra, rendkívül kompakt és alacsony energiafogyasztású, és könnyedén csatlakoztatható a számítógéphez vagy mobil eszközhöz.

Részletek

A Hi-mDAC minden más hasonló árkategóriájú eszközt felülmúl, és versenyképes azokkal a digitális-analóg átalakítókkal és fejhallgató erősítőkkel, amelyek sokkal drágábbak. Valóban teljes tartományú hangot nyújt, erőteljes mélyekkel és lenyűgöző teljes frekvenciatartománnyal. A hangminőség javulása könnyen észlelhető.

Az Hi-mDAC egy új, a Cirrus Logic által fejlesztett CS43131 chipet használ. A CS43131 egy következő generációs, alacsony energiafogyasztású hang DAC-t és magas hűségű fejhallgató erősítőt kombinál, hogy kiváló hangminőséget nyújtson a rendszer szintjén, anélkül hogy lemerítené az akkumulátort. Az alacsony zajszintű, földközpontú fejhallgató erősítő minimális elő-lengést és rezgési artefaktusokat biztosít. A digitális interpolációs szűrőkkel rendelkező CS43131-t olyan saját fejlesztésű digitális szűrők kísérik, amelyek öt választható digitális szűrőválasz támogatását teszik lehetővé. Az opcionális szűrési beállítások közé tartozik az alacsony csoportkésleltetésű, ál-linearis fázisú és a gyors vagy lassú lecsengés. Az analóg kimeneti szintek és csatornakeverésének azonosítása lehetővé teszi a DSD és PCM lejátszási útvonalak közötti sima átmenetet. A fejhallgató azonosításához alacsony zajú, földközpontú fejhallgató erősítőt használnak, ami konzisztens és átlátható hangélményt biztosít a végfelhasználó számára az impedancia vagy frekvenciamenet válaszoktól függetlenül.

Az Hi-mDAC széles körben kompatibilis a különböző eszközökkel - Apple számítógépekkel és iOS eszközökkel, beleértve az iPhone-okat és az iPad-eket, valamint a PC-ket és számos Android eszközt.

Az Hi-mDAC az egyik legkisebb nagy teljesítményű USB DAC a piacon. Mindössze 5,0 cm x 2,2 cm x 1,2 cm méretű, így könnyedén elfér a zsebedben, hátizsákodban vagy aktatáskádban. A USB kábellel könnyen csatlakoztathatod az iOS vagy Android eszközödet, és jobb hangminőséget élvezhetsz a smartphone-od vagy a tablet-ed hangkártyájához képest.

Ha eddig csak a meglévő számítógép hangkártyádon vagy az iOS vagy Android eszközöd beépített DAC-ján keresztül hallgattad a zenét, akkor egyértelműen észlelni fogod a hangminőségben bekövetkező javulást. Ha olyan régi külső DAC-od van, amely csak 24 bites / 96 kHz PCM-t képes dekódolni, akkor az Hi-mDAC lehetővé teszi, hogy többet hallj és érezz a kedvenc zenédből. A kiváló hangminőség határozott fejlesztést fog jelenteni a hallgatási élményedben.

Az alváz CNC megmunkálással készül két darab alumíniumból, pontos mechanikai jellemzőkkel.

 

JELLEMZŐK

32 bites / 384 kHz PCM és natív DSD 256 dekódolás
Diszkrét USB audio vevő és D/A átalakító. Aszinkron adatátviteli mód a jitter-csökkentés duplázásához az adatbemenet és az oversampling szűrő szakaszokon
Magas teljesítményű fejhallgató erősítő
Optikai kimenet (megosztva 3,5 mm-es fejhallgató kimenettel), amely támogatja az S/PDIF és DoP adatfolyamot
USB-n keresztül működik, külső tápegység nem szükséges. Közvetlenül mobiltelefonokkal is működik
USB-port
Működik Android (4.1 és újabb verzióval OTG-vel), iOS (kamera adapter USB kábellel), Windows 7/8/10 és Mac rendszerekkel. A Windows eszközhöz letölthető illesztőprogram szükséges, más eszközöknek nem.

Tartozékok
USB-A USB-C kábel tartozék
Az alapvető mikro USB vagy Lightning kábelek nem használhatók az Android vagy iOS eszközhöz való csatlakoztatáshoz. Azokat a számítógép és a mobil eszközök közötti kapcsolódáshoz tervezték.

MEGJEGYZÉS: A legjobb teljesítmény érdekében állítsa a forrás hangerőszintjét 100%-ra.

Android eszközök

Használj egy micro USB hím - USB női OTG adaptert az USB-A USB-C kábel segítségével az Android eszközök csatlakoztatásához az Hi-mDAC-hez.

iOS eszközök csatlakoztatása vagy használj Lightning to Camera Adapter kábelt (ha az akkumulátor hosszabb hallgatáshoz szükséges külső táppal, használd a Lightning to USB3 Camera Adapter kábelt) és az USB-A USB-C kábelt az iOS eszközök csatlakoztatásához az Hi-mDAC-hez.

Bemenet: 1 X USB (32 bites/384 kHz és DSD256 dekódolás)
Kimenet: 3,5 mm analóg vagy 3,5 mm optikai (PCM 192 kHz, DoP64)
Frekvenciatartomány: 20-20 kHz +/- 0,5 dB
Jel/zaj viszony: >100 dB (20-20 kHz A-súlyozott)
THD+N: 0,005% @ 1 mW

Adatok
Cikkszám
Hi-mDAC