Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

Gold Plated Z Plug Red
Gold Plated Z Plug Red
2 500 Ft

Gold Plated Z Plug Red

Black Rhodium egy brit audio kábel gyártó cég, amely magas minőségű audio kábelek tervezésére és gyártására specializálódott. Az általuk kínált termékek célja a zenei rendszerek hangminőségének javítása és a zenei élmény fokozása.

Black Rhodium az 1990-es évek elején alapították Peter Graham által, aki egy tapasztalt mérnök és hangtechnikus. Az elsődleges célja az volt, hogy megteremtse a lehető legjobb hangminőséget nyújtó audio kábeleket. A cég nevének eredete az "új arany" jelentésű "rhodium" nevéből származik, amely egy ritka és értékes fém.

A Black Rhodium az elmúlt évtizedek során számos innovációt és technológiai fejlesztést hajtott végre a kábelek terén. A kábelek kialakítása és anyaghasználata kiemelkedő figyelmet kap, hogy minimalizálják a jelzavarokat és az interferenciákat, és lehetővé tegyék a pontosabb és tisztább hangátvitelt. A cég széles választékban kínál audio kábeleket, beleértve a hangsugárzó kábeleket, RCA és XLR interkonnekteket, valamint digitális és USB kábeleket is.

A Black Rhodium termékei elnyerték a szakértők és audiofilek elismerését szerte a világon. A kábelek rendkívül jó minőségű anyagokból készülnek, és a vállalat szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaz a termékek gyártása során.

Fontos megjegyezni, hogy minden audio rendszer más és az egyéni preferenciák is eltérhetnek. A Black Rhodium termékeknek tehát az adott felhasználó igényeihez és az audio rendszerhez kell igazodniuk.

Összességében a Black Rhodium márkát a kiváló minőségű audio kábelek és a hangminőség fokozására irányuló elkötelezettség jellemzi. A vállalat folyamatosan törekszik az innovációra és a legjobb hangélmény elérésére.

2 500 Ft
Részletek

A Black Rhodium Gold Plated Z Plug Red egy kábelcsatlakozó, amelyet a Black Rhodium márka gyárt. Ez a csatlakozó kifejezetten audio kábelekhez készült, és célja, hogy javítsa a hangminőséget és minimalizálja a jelzavarokat.

A Gold Plated Z Plug Red kábelcsatlakozó arany bevonattal rendelkezik, amely kiváló vezetőképességet és megbízható kapcsolatot biztosít. Az arany bevonat védelmet nyújt az oxidációval szemben, ami hosszú távon segít megőrizni a csatlakozók minőségét.

A Z Plug kialakítása különleges és innovatív. A csatlakozók formája a betű Z-hez hasonlít, és ezáltal egyedi és stabil kapcsolatot biztosít. A Z Plug kialakítása továbbá minimalizálja a jelzavarokat és az interferenciákat, amelyek befolyásolhatják a hangminőséget.

A Black Rhodium Gold Plated Z Plug Red csatlakozók alkalmasak hangsugárzó kábelekhez, interkonnektekhez és más audio kábelekhez is. A pontos csatlakozás és a megbízható jelátvitel révén hozzájárulnak a tiszta és részletgazdag hangzáshoz.

Fontos megjegyezni, hogy a Black Rhodium Gold Plated Z Plug Red csatlakozók kompatibilisek más audio kábelekkel és készülékekkel, amennyiben azok rendelkeznek a megfelelő csatlakozóval.

Összességében a Black Rhodium Gold Plated Z Plug Red kábelcsatlakozó kiváló minőséget és megbízható kapcsolatot nyújt audio kábelekhez. Az arany bevonat és az innovatív Z Plug kialakítás hozzájárulnak a kiváló hangminőség eléréséhez és a zenei élmény fokozásához.

A Black Rhodium Gold Plated Z Plug Red termék a Black Rhodium Z csatlakozóinak arany bevonattal ellátott változata, amely kiváló kiegészítője lehet bármilyen kábelnek. A minimalista tervezés és a magas minőségű arany bevonat a legszűkebb helyekre is alkalmas.

Ezek a csatlakozók ideálisak 3,5 négyzetmillimétertől 5 négyzetmilliméterig terjedő kábelekhez, és biztosítják a legjobb minőségű hangátvitelt a kábel és a rendszer között. Emellett a két csavarral rögzíthető Z kontaktusú csatlakozók a megjelenést és a funkcionalitást egyesítik új és stílusos módon.

Ideálisak Twist, Twirl, Opus, Jive és Tango kábelekhez történő csatlakoztatáshoz.

A specifikációk a következők:

  • Két csavarral rögzített, ultra biztonságos csatlakozás az ellenkező végpontokról
  • Rugós kontaktus a foglalathoz való biztonságos kapcsolódáshoz
  • A csatlakozót használhatja 0,5 négyzetmilliméteres mérettől 3 négyzetmilliméteres méretű kábelekkel.
Adatok
Cikkszám
Gold_Plated_Z_Plug_Red