Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

Gold Plated Hourglass RCA Connector Red
Gold Plated Hourglass RCA Connector Red
4 600 Ft

Gold Plated Hourglass RCA Connector Red

Black Rhodium egy brit audio kábel gyártó cég, amely magas minőségű audio kábelek tervezésére és gyártására specializálódott. Az általuk kínált termékek célja a zenei rendszerek hangminőségének javítása és a zenei élmény fokozása.

Black Rhodium az 1990-es évek elején alapították Peter Graham által, aki egy tapasztalt mérnök és hangtechnikus. Az elsődleges célja az volt, hogy megteremtse a lehető legjobb hangminőséget nyújtó audio kábeleket. A cég nevének eredete az "új arany" jelentésű "rhodium" nevéből származik, amely egy ritka és értékes fém.

A Black Rhodium az elmúlt évtizedek során számos innovációt és technológiai fejlesztést hajtott végre a kábelek terén. A kábelek kialakítása és anyaghasználata kiemelkedő figyelmet kap, hogy minimalizálják a jelzavarokat és az interferenciákat, és lehetővé tegyék a pontosabb és tisztább hangátvitelt. A cég széles választékban kínál audio kábeleket, beleértve a hangsugárzó kábeleket, RCA és XLR interkonnekteket, valamint digitális és USB kábeleket is.

A Black Rhodium termékei elnyerték a szakértők és audiofilek elismerését szerte a világon. A kábelek rendkívül jó minőségű anyagokból készülnek, és a vállalat szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaz a termékek gyártása során.

Fontos megjegyezni, hogy minden audio rendszer más és az egyéni preferenciák is eltérhetnek. A Black Rhodium termékeknek tehát az adott felhasználó igényeihez és az audio rendszerhez kell igazodniuk.

Összességében a Black Rhodium márkát a kiváló minőségű audio kábelek és a hangminőség fokozására irányuló elkötelezettség jellemzi. A vállalat folyamatosan törekszik az innovációra és a legjobb hangélmény elérésére.

4 600 Ft
Részletek
Gold Plated Hourglass RCA Connector Red

By Black Rhodium.

The design makes insertion and extraction a breeze, ensuring that you do not damage your cable by placing excess pressure on the terminations.

Gold plated for excellent contact and conductivity, you will really hear a difference if you upgrade to these plugs. Suitable for cable up to 6 square mm, they are also suitable for coaxial and 2 core unscreened cable alike, ensuring that this connector provides a one stop solution for all upgrades.

Available in black and red, these connectors are suitable for both audio and video cables alike, and will fit in all standard RCA sockets on your equipment.

Specification below:

Hourglass construction to allow for ease of use
Solder Connection
Cable strain clamp for effective connection between plug and cable
Tight connection to equipment to ensure superior sound quality
Suitable for cable up to 6 sq. mm
1 x Red RCA supplied
Adatok
Cikkszám
Gold_Plated_Hourglass_RCA_Connector_Red