Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

Dynaudio Evoke 10 állványos hangfal - Black High Gloss
Dynaudio Evoke 10 állványos hangfal - Black High Gloss
610 000 Ft

Dynaudio Evoke 10 állványos hangfal - Black High Gloss

Dynaudio Evoke 10 állványos hangfal - Black High Gloss

A Dynaudio Evoke 10 egy magas minőségű, kompakt állványos hangfal, amelyet a Dynaudio nevű dán audio cégnél terveztek és gyártottak.

Néhány fontos információ a Dynaudio Evoke 10-ről:

 1. Hangminőség: A Dynaudio Evoke 10 rendkívül jó hangminőséget nyújt. Az Evoke sorozat az egyik legújabb sorozat a Dynaudio kínálatában, és az Evoke 10 jelentős figyelmet fordít a pontos és kiegyensúlyozott hangzásvilágra. A Dynaudio híres arról, hogy kiváló minőségű hangszórókat gyárt, és az Evoke 10 ezt a hagyományt folytatja.

 2. Kompakt méret: Az Evoke 10 egy viszonylag kicsi és kompakt hangfal, ami azt jelenti, hogy könnyen elhelyezhető bármilyen szobában. Ennek ellenére meglepően erős és dinamikus hangzást nyújt.

 3. Hangszórók: Az Evoke 10 kétutas hangfal, amely egy 14 cm-es mély-mélysugárzót és egy 28 mm-es lágydóm-dobozt tartalmaz. Ezek a hangszórók nagyon jól dolgoznak együtt, hogy kiegyensúlyozott és részletgazdag hangot hozzanak létre.

 4. Építés és kivitelezés: A Dynaudio Evoke 10 nagyon jó minőségű anyagokból és gondosan kidolgozott építési technikákkal készül. Az alumínium dóm-doboz, a precíziós keresztváltó és a masszív kabinet mind hozzájárulnak a hangfal tartósságához és a minimális torzításhoz.

 5. Stílusos design: Az Evoke 10 modern és elegáns megjelenéssel rendelkezik, amely bármilyen belső térbe illeszkedik. Kapható többféle színben és kivitelben, hogy kiválaszthassa a stílusának megfelelőt.

 6. Rendeltetés: Az Evoke 10-t elsősorban zenehallgatásra tervezték, de természetesen más audio tartalmak (filmek, játékok stb.) számára is kiváló választás lehet.

610 000 Ft
Részletek

A Dynaudio Evoke 10 hangfal különböző színekben elérhető:

 1. Fekete magasfényű (Black High Gloss)
 2. Fehér magasfényű (White High Gloss)
 3. Diófából készült furnér (Walnut Wood)

Néhány ötlet arra, hogy milyen térbe és hangulatba illeszthetők a különböző színű Dynaudio Evoke 10 hangfalak:

 1. Fekete magasfényű (Black High Gloss): A fekete magasfényű hangfalak modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a térnek. Jól illenek olyan stílusos, letisztult belső terekbe, például modern nappalikba vagy design irodákba. Ezenkívül a fekete színű hangfalak mélységet és drámaiságot is adhatnak a térnek.

 2. Fehér magasfényű (White High Gloss): A fehér magasfényű hangfalak frissességet és tisztaságot sugároznak. Ez a színválasztás remekül illik a modern, minimalista vagy skandináv stílusú terekbe. A fehér szín világosságot és nyitottságot hozhat a szobába, és lehetővé teszi, hogy a hangfalak szépen illeszkedjenek a többi bútorhoz és dekorációhoz.

 3. Diófából készült furnér (Walnut Wood és Blonde Wood): A diófából készült furnér hangfalak meleg és gazdag megjelenést kölcsönözhetnek a térnek. A fa természetes szépségét és textúráját kiemelve, ezek a hangfalak tökéletesen illeszkednek a hagyományos, vintage vagy rusztikus stílusú szobákba. A diófa melegséget és kifinomultságot sugároz, és jól kiegészíthető más faelemekkel vagy meleg színű bútorokkal.

Ezek az ötletek segíthetnek azonosítani, hogy melyik színű hangfal milyen térbe illik leginkább, és milyen hangulatot teremthetnek. Mindazonáltal a végső döntés a személyes ízléstől és az adott tér egyedi jellemzőitől függ. Érdemes körülnézni a különböző színekben elérhető hangfalakat, és figyelembe venni a saját preferenciákat és a környező berendezést, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb kombinációt.

 

Érzékenység: 84 dB (2,83 V/1 m)
IEC teljesítménykezelés: 160 W
Impedancia: 6 Ω
Frekvenciaátvitel (±3 dB): 47 Hz - 23 kHz
Hátsó bassz-reflex kivezetés
Keresztváltó: 2 utas
Keresztváltó frekvencia: 1400 Hz
Keresztváltó topológia: 2. rend
Specifikációs adatlap az Evoke-hez, 1. rész
Mélyközép hangszóró: 14 cm-es MSP kónusz
Magas hangszóró: 28 mm-es Cerotar Hexis technológiával
Súly: 6,7 kg / 14,8 font
Méretek (Sz x Ma x Mé): 180 x 315 x 266 mm
7,1 x 12,4 x 10,5 hüvelyk
Méretek lábbal/hálóval (Sz x Ma x Mé): 180 x 315 x 277 mm
7,1 x 12,4 x 10,9 hüvelyk

Adatok
Cikkszám
Dynaudio_Evoke_10_BlackHighGloss
Tömeg
6,7 kg/db
Hasonló termékek