Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

Dynaudio Emit 20 állványos hangfal - White
Dynaudio Emit 20 állványos hangfal - White
375 000 Ft

Dynaudio Emit 20 állványos hangfal - White

Dynaudio Emit 20 állványos hangfal - White

Emit 20
Az Emit 20 egy nagy teljesítményű álló hangsugárzó, amely az Evoke, Contour i és Confidence sorozatból származik. Kiváló részleteket és erőteljes hangzást nyújt kis és közepes méretű helyiségek számára.

Nem használjuk könnyedén a "valódi hűség" kifejezést. Az Emit 20-nál pontosan ezt kapod: egy prémium audiophile hangsugárzót, amely elképesztő áron nyújt kiváló minőséget. Lehet, hogy ez egy "bevezető szintű" modell, de az Emit 20 tele van olyan technológiával, amelyet más Dynaudio termékcsoportban is megtalálsz, egészen a csúcskategóriás Confidence sorozatig és a Core szakmai referencia monitorokig Ne tévesszen meg: olyan teljesítményt fogsz tapasztalni, amit egyszerűen nem várnál egy ilyen szinten.

375 000 Ft
Részletek

Közép/mély hangteljesítmény és irányítás

Az Emit 20 egy 18 cm-es MSP (Magnézium Szilikát Polimer) mélynyomóval rendelkezik, amelyeet az Evoke sorozatban használtak. Az MSP egy olyan anyag, amelyet a Dynaudio saját fejlesztésének köszönhetően alkotott meg, és sok éve használják a legelismertebb modellekben. A membrán maga egy darabból áll; a porvédő sapka a lejátszó felület részeként van kialakítva, így szilárd kapcsolatot képez a mozgató tekercshez, amely előre-hátra mozgatja. Ezt a kapcsolatot fenséges irányításként és részletekben megmutatkozó kontrollként fogod meghallani a mély- és középsáv frekvenciákban.

A hangtekercs maga alumíniumból készült, két rétegüveg-szál vázra tekeredik. A Dynaudionak hosszú története van az alumínium vezeték használatában a hangtekercseikben - és jó okkal. Könnyű, tehát nem akadályozza a finom mozgást, és több tekercselést tudnakk elhelyezni egy adott hosszúságú vezetéken. Ez több "BL", vagyis mágneses erőt jelent. Több erő több lendületet eredményez. Ezt tovább fokozták azzal, hogy rézbe vonták az alumínium vezetéket.

Ehhez hozzájárul még a réteges ferrit mágnesrendszer és az új hangszóróperem, amely az Emit 20 hosszú dobású közép/mély hangszórójának minden basszushatását biztosítja, még nagy hangerőn is, miközben elképesztő irányítást nyújt a középsáv frekvenciák felett (ahol a gitárok, vokálok és hegedűk találhatók).

 

Kiemelkedő teljesítményű magassugárzó

Az Emit 20 közvetlenül az Evoke sorozatból származó Cerotar magassugárzót használja. Ez egy 28 mm-es puha-dóm kialakítás, amely magában foglalja az ötletes Hexis belső-dóm eszközt.

A bevonatos textil dóm kellemesen csengő magas frekvenciákat szállít - mindazt az átláthatóságot és részletességet, amit a művészek szeretnének, hogy a felvételeikben tapasztalj - míg a Hexis simítja a frekvencia választ és csökkenti a nem kívánt rezgéseket a meglepően tiszta hangzás érdekében.

A Cerotar egy erőteljes Ferrite+ stroncium-karbonát kerámia mágnesrendszerrel rendelkezik. Ez megadja a magassugárzónak az összes szükséges teljesítményt ahhoz, hogy hangosan lejátszhassa a hangot anélkül, hogy szétválna, miközben megtartja a kívánt finomságot és részleteket. Még a szomszédokat zavaró hangerejű szinteken is.

És mivel olyan technológiát használ, amelyet a legfelső kategóriás Core profi referencia hangfalak (amelyeket a felhasználóknak hosszú időn át figyelmesen kell hallgatniuk), nem fárad el, amikor hosszú munkamenet közepén van.

A hangszórók közötti metszőfrekvenciát egy egyedi tervezésű átkapcsoló irányítja, amelyet ugyanaz a csapat készített, akik a Heritage Special és a Core modellek mögött állnak. A mérnökök hibrid első- és másodrendű topológiát alkalmaztak a magassugárzó és mélyközépsugárzó esetében, ezáltal kivételes irányítást biztosítva minden egyes hangszóró viselkedése felett. Ez azt jelenti, hogy azt fogod hallani, amit a művész neked szánt, kompromisszumok nélkül.

 

Lenyűgöző kivitelezés

Az Emit 20 három egyedi tervezésű laminált bevonattal kapható - fekete, fehér és dió - amelyek gyönyörűen kiegészítik a hangdobozok tiszta skandináv stílusú tervezését (amelyeket Dániában, a központi székhelyen fejlesztettek ki). Fekete mágneses rácsok alapértelmezés szerint tartoznak a csomaghoz.

Még a burkolatgyűrűkre is nagy figyelmet fordítottak, amelyek elrejtik a rögzítő csavarokat. Ezek egyszerűen egybefüggően lettek formázva, a felületi bevonat beágyazódik az anyagba, ami eltávolítja a lakk felhasználásának szükségét - így nem fognak idővel eldegradálódni.

Ha audiophile szintű álló hangsugárzót szeretnél egy sztereó beállításhoz közepes méretű helyiségben, vagy egy kis "oompf" hangzást szeretnél a hátsó térhangzás csatornáidhoz, az Emit 20 az ideális választás.

 

Szegmens Otthoni
Terméksorozat Emit
Típus Állványos hangfal
Érzékenység (dB @ 2,83 V/1 m) 86
IEC teljesítménykezelés (watt) 160
Névleges impedancia (ohm) 6
Alsó cutoff frekvencia (Hz @ +/- 3 dB) 53
Felső cutoff frekvencia (kHz @ +/- 3 dB) 25
Alsó cutoff frekvencia (Hz @ +/- 6 dB)
42
Felső cutoff frekvencia (kHz @ +/- 6 dB) 35
Doboz elve
Crossover
2-utas
Crossover frekvencia (Hz)
3800 Hz
Crossover Topológia
1ST order tweeter / 2nd order woofer
Magassugárzó
28mm Cerotar puha dóm Hexis-el
Középsugárzó/Mélysugárzó
18 cm MSP
Tömeg kg-ban
10,3
Tömeg fontban
22 6/8
Szélesség mm-ben
205
Magasság mm-ben
370
Mélység mm-ben
312
Szélesség hüvelykben
8 1/8
Magasság hüvelykben
14 5/8
Mélység hüvelykben
12 2/8
Szélesség mm-ben talpak/kapcsolók mellett
205
Magasság mm-ben talpak/kapcsolók mellett
370
Mélység mm-ben talpak/kapcsolók mellett
325
Szélesség hüvelykben talpak/kapcsolók mellett 
8 1/8
Magasság hüvelykben talpak/kapcsolók mellett 
14 5/8
Mélység hüvelykben talpak/kapcsolók mellett 
12 6/8
Rács Fekete
Adatok
Cikkszám
Dynaudio_Emit_20_white
Tömeg
10,32 kg/db
Hasonló termékek