Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

Dynaudio Emit 10 állványos hangfal - Walnut
Dynaudio Emit 10 állványos hangfal - Walnut
295 000 Ft

Dynaudio Emit 10 állványos hangfal - Walnut

Dynaudio Emit 10 állványos hangfal - Walnut

A Dynaudio Emit 10 egy minőségi állványos hangfal, amely a Dynaudio neves audiómárka egyik terméke. A Dynaudio a magas minőségű audioeszközeiről ismert, és az Emit sorozat az otthoni szórakoztatásra fókuszál. 

Az Emit 10 hangfal rendelkezik egy kompakt méretű állvánnyal, amely ideális a kisebb helyiségekben vagy ahol a falra szerelés nem lehetséges. A hangfalak kétutas kialakításúak, ami azt jelenti, hogy két különböző méretű hangsugárzóval rendelkeznek a jobb hangteljesítmény érdekében. Az Emit 10 tartalmaz egy 28 mm-es lágy dóm magashangszórót, valamint egy 14 cm-es közép/basszus hangszórót. Ez a kombináció kiegyensúlyozott hangzást eredményez, amelyben a magasak tiszták és részletgazdagok, a középső tartomány pedig meleg és természetes hangzással rendelkezik.

A hangfalak előnye, hogy nagy pontossággal képesek visszaadni a hangokat, és rendkívül részletgazdag hangképet biztosítanak. Az Emit 10 képes reprodukálni a zenék finom részleteit és dinamikáját, így a hallgató élménye gazdag és életszerű lesz.

A Dynaudio Emit 10 hangfalak kialakítására a Dynaudio mérnökei a legjobb minőségű anyagokat használták, hogy a lehető legjobb hangminőséget nyújtsák. A hangfalak doboza masszív, rezgéscsillapított kialakítással rendelkezik, ami minimalizálja az anyagok torzítását és a nem kívánt rezgéseket.

A hangfalak könnyen integrálhatók otthoni szórakoztatórendszerekbe, és kiválóan működnek stereo hangrendszerben is. Emellett kompatibilisek más Dynaudio hangfalakkal, így lehetőség van a rendszer kibővítésére is.

Összességében a Dynaudio Emit 10 állványos hangfalak a Dynaudio minőségi hangzását és precíz teljesítményét hozzák el otthonodba. Kompakt méretük és kiváló hangminőségük révén ideális választás lehet olyan audiofileknek és zene szerelmeseinek, akik nagyra értékelik a részletek gazdagságát és a pontos hangreprodukciót.

295 000 Ft
Részletek

A Dynaudio Emit 10 állványos hangfalak rendkívül elegáns és modern megjelenéssel rendelkeznek. A készülék kialakításánál a funkcionalitás és a stílus harmonikus egyensúlyra törekedtek.

A hangfalakat általában fekete, fehér és dió színben lehet megtalálni, ami lehetővé teszi a könnyű illeszkedést a különböző belső tér stílusához. Az Emit 10 minimalistává alakított dizájnja letisztult vonalakkal és sima felületekkel rendelkezik.

Az állványos kialakítás lehetővé teszi a hangfalak elhelyezését a megfelelő magasságban a legjobb hangélmény érdekében. Az állvány stabil és masszív, és lehetőséget nyújt a hangfalak precíz beállítására és irányítására a helyiségben.

A Dynaudio Emit 10 hangfalak közepes méretűek, ami lehetővé teszi az egyszerű elhelyezést a polcon, a szekrényen vagy más felületeken. A kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű mozgatást és a helyiség különböző pontjain való elhelyezést.

Összességében a Dynaudio Emit 10 állványos hangfalak esztétikus megjelenéssel rendelkeznek, amelyek illeszkednek a modern és klasszikus belső terekhez. Az egyszerűség és a minőségi anyagok felhasználása hangsúlyozza a kifinomultságot és a letisztultságot, ezáltal vizuális értéket adnak otthonodnak.

A Dynaudio Emit 10 hangfalak három színben érhetők el: fekete, fehér és dió. Ezek a klasszikus és sokoldalú színek lehetővé teszik a hangfalak könnyű illeszkedését és harmonizálását a különböző belső terekkel.

A fekete színű változat elegáns és stílusos megjelenést biztosít, amely jól illeszkedik modern és szofisztikált környezetbe. Ez a színválasztás hangsúlyozhatja a hangfalak eleganciáját és diszkrét megjelenését.

A fehér színű változat frissességet és tisztaságot sugall, és tökéletesen illeszkedik a modern és letisztult belső terekbe. Ez a színválasztás lehetővé teszi, hogy a hangfalak kiemelkedjenek és fénypontot képezzenek a szoba díszítésében. 

A diószínű kivitel hozzáadhat egy meleg és természetes hangulatot a térhez, és esztétikailag is vonzó lehet.

  • Érzékenység: 85 dB (2.83 V/1 m)
  • IEC teljesítménykezelés: 150 watt
  • Impedancia: 6 Ω
  • Frekvenciatartomány (± 3 dB): 64 Hz - 25 kHz (-6 dB 52 Hz - 35 kHz)
  • Dobozelválasztás: Bass reflex hátulsó duplán kiszélesített hangcső
  • Keresztezés: 2 utas
  • Keresztezési frekvencia: 3700 Hz
  • Keresztezési topológia: 1. rendű magashangszóró / 2. rendű mélysugárzó
  • Középsugárzó / Mélysugárzó: 14 cm-es MSP (Magnesium Silicate Polymer) membrán
  • Magashangszóró: Cerotar lágy dóm Hexis technológiával
  • Súly: 6,43 kg
  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 170 x 290 x 271,5 mm
  • Méretek talpak/védőrácsokkal (Sz x Ma x Mé): 170 x 290 x 284,5 mm
Adatok
Cikkszám
Dynaudio_Emit_10_walnut
Tömeg
10,32 kg/db
Hasonló termékek