Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

BNC to RCA / RCA to BNC adaptor
BNC to RCA / RCA to BNC adaptor
2 700 Ft

BNC to RCA / RCA to BNC adaptor

BNC to RCA / RCA to BNC adaptor

Black Rhodium egy brit audio kábel gyártó cég, amely magas minőségű audio kábelek tervezésére és gyártására specializálódott. Az általuk kínált termékek célja a zenei rendszerek hangminőségének javítása és a zenei élmény fokozása.

Black Rhodium az 1990-es évek elején alapították Peter Graham által, aki egy tapasztalt mérnök és hangtechnikus. Az elsődleges célja az volt, hogy megteremtse a lehető legjobb hangminőséget nyújtó audio kábeleket. A cég nevének eredete az "új arany" jelentésű "rhodium" nevéből származik, amely egy ritka és értékes fém.

A Black Rhodium az elmúlt évtizedek során számos innovációt és technológiai fejlesztést hajtott végre a kábelek terén. A kábelek kialakítása és anyaghasználata kiemelkedő figyelmet kap, hogy minimalizálják a jelzavarokat és az interferenciákat, és lehetővé tegyék a pontosabb és tisztább hangátvitelt. A cég széles választékban kínál audio kábeleket, beleértve a hangsugárzó kábeleket, RCA és XLR interkonnekteket, valamint digitális és USB kábeleket is.

A Black Rhodium termékei elnyerték a szakértők és audiofilek elismerését szerte a világon. A kábelek rendkívül jó minőségű anyagokból készülnek, és a vállalat szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaz a termékek gyártása során.

Fontos megjegyezni, hogy minden audio rendszer más és az egyéni preferenciák is eltérhetnek. A Black Rhodium termékeknek tehát az adott felhasználó igényeihez és az audio rendszerhez kell igazodniuk.

Összességében a Black Rhodium márkát a kiváló minőségű audio kábelek és a hangminőség fokozására irányuló elkötelezettség jellemzi. A vállalat folyamatosan törekszik az innovációra és a legjobb hangélmény elérésére.

2 700 Ft
Részletek
BNC to RCA / RCA to BNC adaptor

Supplied as a single adaptor.

Highly flexible bi directional adaptors for analogue to digital to analogue applications.

Choice of two, select from these options:

- BNC male to RCA female
- BNC female to RCA female

Steel in construction.
Adatok
Cikkszám
BNC_to_RCA_vagy_RCA_to_BNC_adaptor