Kérdése van? Hívjon minket! +36702303316

Bemutató termünk

 

 

HANGTÉR GALÉRIA KFT.

1085 Budapest, Mária utca 9. földszint 15-17

Telefonszám: +36702303316

Email: hunka.robert@gmail.com

Nyitvatartás:

Hétfőtől péntekig: 9:00 - 18:00

Szombat - Vasárnap: Zárva

Üdvözöljük a Hangtér Galériában!

Üzletünk egy prémium hangtechnikai szaküzlet, amely magas minőségű hifi rendszerekkel és kiegészítőkkel foglalkozik. Szenvedélyünk a hangzás és az igényes zenehallgatás, és ezt az elhivatottságot szeretnénk átadni minden látogatónknak.

Kiemelkedő szolgáltatásunk egyike a bemutató terem, ahol lehetőséget nyújtunk a prémium minőségű hangrendszerek élő meghallgatására. Az üzletben megtalálható több piacvezető márka (Plinius, Alluxity, Nuprime, Sugden, Lavardin) és különösen büszkék vagyunk arra, hogy Dynaudio márkájú termékekkel is rendelkezünk, melyeket Magyarország vezető forgalmazójaként kínálunk. A Dynaudio híres a kiváló minőségű hangszóróiról és hangsugárzóiról, amelyek rendkívüli élményt nyújtanak a zene szerelmeseinek.

Termékkínálatunkban megtalálhatóak továbbá erősítők, lejátszók és DAC-ok, melyek kiemelkedő minőségűek és a legújabb technológiákat képviselik. Biztosítjuk, hogy minden ügyfelünk megtalálja a számára tökéletes hangrendszert, amely minden zenei részletet életre kelt.

A kiegészítők terén is széles választékot kínálunk. A kábelek terén elsősorban Black Rhodium és Wireworld márkájúakat ajánljuk, amelyek kiemelkedően tiszta hangzást és megbízhatóságot biztosítanak. Emellett büszkék vagyunk arra is, hogy új márkaként felvettük a kínálatunkba az Aqoustic Signature lemezlejátszókat, amelyek a magas minőségű analóg hangzás szerelmeseinek készültek.

Az üzletünkben elérhetőek továbbá olyan kiegészítők, mint a Dynaudio és Atacama márka állványok, amelyek kiválóan illeszkednek a rendszerhez és optimális hangzást biztosítanak. Emellett széles választékban megtalálhatóak CD-k és LP-k is, amelyeket a Hunnia Records adott ki. Ezek a kiváló minőségű felvételek a zenei gyűjtemények ékköveivé válnak.

Bízunk benne, hogy ellátogat üzletünkbe, hogy személyesen megtapasztalja a prémium hangrendszerek csodálatos hangzását. Szívesen segítünk a választásban, és több éves szakértelmmel állunk rendelkezésre, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő rendszert.

Várjuk Önt szeretettel a Hangtér Galériában!